woensdag, 21 jan.'09

Uit de eerste brief van Paulus aan de Korintiërs
1, 27b

Wat in de ogen van de wereld zwak is, heeft God uitgekozen om de sterken te beschamen.

3 opmerkingen:

WillyD.J. zei

Laten wij dan kijken naar een nieuwe president in de U.S. die zich nederig opstelt en "so help me God" van deze wereld een plaatswil maken waar allen het goed hebben, meteen ook een oproep aan ons allen om hierin ook onze eigen verantwoordelijkheid op te nemen!
Zo helpe ons God, samen met Hem mogen wij een beetje hemel op aarde (her)bevestigen
Willy

Unknown zei

Ik wil mij heel graag aansluiten bij de reactie van Willy. Het was mij gisteren ook opgevallen hoe de nieuwe president iedereen opriep om méé verantwoordelijkheid op te nemen. Iedereen laten voelen dat hij/zij belangrijk is, nodig is, welkom is... het staat zo mooi in de mijmering bij de lezing! Aan ieder van ons om te kijken waar we het in ons eigen leven ook een stukje waar kunnen maken. Bedankt alvast voor je dagelijkse berichten die ons telkens weer oproepen om God en zijn boodschap in ons leven een plaats te geven!
Ann

Anoniem zei

Ja laten we ook om "bescherming" vragen voor deze uitzonderlijke wereldleider,dat God de Heer hem moge beware en beschermen,Zijn Aanschijn over hem blijvend laten lichten opdat elke mens het geluk en zijn verantwoordelijkszin van God ontvangt.ml