zaterdag, 14 febr.'09

Uit het evangelie volgens Lucas
10, 5

Jezus zei:
Als jullie een huis binnengaan, zeg dan eerst: “Vrede voor dit huis!”

4 opmerkingen:

Anoniem zei

""Vrede zij dit huis".
Men zou denken dat Jezus wist dat iemands 'stemmingen'overgenomen wordt door de bewoners van dat huis. Een vredig mens brengt rust en is een aangename gast;een zenuwachtig of wrevelig persoon zorgt bij zijn bezoek voor meer onrust en wrevel en brengt de bewoners verre van de 'vrede van de Heer'.C.

Anoniem zei

Weleens heb ik geen vrede in mijn hart. Wat is het dan moeilijk om ergens binnen te gaan en vrede wensen.
Als je vrede in je hart hebt dan is het makkelijker vrede te wensen...
Als je vrede in je hart hebt dan is het makkelijker om lief te hebben...

Anoniem zei

Uitnodiging vanwege "Myriam" van Nazareth - http://www.myriam-van-nazareth.net/neues/neues_nl_g.htm

Op tijdstippen die door Gods tijd worden bepaald, zal Maria de stormklok luiden in de harten van de zielen die Haar willen volgen in de strijd van het Licht tegen de duisternis, en dit doet Zij nu voor de eerste maal met:
een oproep aan de zielen om zich te verenigen in een ketting van Licht voor een spirituele strijd tegen de honger in de wereld, en wel gedurende de hele Vastentijd, vanaf Aswoensdag tot en met Stille Zaterdag 2009.
Laten wij deze strijd mede vorm geven, en ons onderling solidariteitsgevoel laten versterken, door dagelijks het volgende gebed te verrichten, dat Maria met dit doel ingeeft:


1096. STORMKLOKGEBED TOT MARIA VOOR BESTRIJDING VAN ALLE ONRECHT IN DE WERELD
(door “Myriam van Nazareth”)
Maria, machtige Koningin van Hemel en aarde, gouden Stem van de Heilige Geest,
Temidden der stormen van zonde en ongerechtigheid in dit tranendal, heeft mijn hart Uw klok gehoord, die mij roept tot de verdediging van Gods Rijk.
Hoezeer is de wereld ten prooi aan onrecht, want de zielen beminnen Gods Werken niet meer, en verafgoden nu hun vergankelijke, materiële belangen.
O Meesteres van alle zielen door Goddelijke volmacht,
Ik smeek U om het vuur van de ware Liefde in alle zielen, opdat alle wereldse afgoden verbrand mogen worden.
Ik smeek U om het zaad van het ware geloof in Gods Werken en in het Eeuwig Leven, opdat de woestijn van de goddeloosheid moge veranderen in een paradijs van bloemen van heiligheid.
Ik smeek U om het doopsel van alle zielen in het water van Goddelijk Leven, opdat alle onrecht op de wereld moge verdrinken.
Daartoe, o Draagster van Goddelijk Licht, geef ik U mijn hele wezen, mijn hele leven, al mijn lijden en offers, en alle beproevingen en lijden van de hele mensheid.
Wil dit alles bekleden met de volmaakte verlossende macht van het Lijden van Jezus Christus, van Uw Smarten, van alle Heilige Missen die ooit op aarde zijn opgedragen, en van het Heilig Kruis als Teken van de eindoverwinning van de ene ware God over alle duisternis.
Moge door deze alomvattende offerande en de oneindige macht van Uw voorspraak, deze wereld totaal herschapen worden.
Moge de God der volmaakte Liefde dit gebed bekleden met het Goddelijk Zegel, opdat het de geboorte van Zijn Geest in alle zielen moge helpen bespoedigen.

Anoniem zei

Deze ziener is intussen serieus afgedwaald!!!